Köp övningsmaterial till webbkurser

Behöver du övningsmaterial för att använda till våra webbkurser? HLR-dockor, övningshjärtstartare, tourniquets, tryckförband och sårpackningsmaterial köper du med fördel av Hjärt-lungräddning.se. Hos dem hittar du bra priser och en trogen partner som hjälper dig med litet och stort.

Tips vid köpa av HLR-dockor

När det kommer till att vara väl förberedd för hjärt-lungräddning (HLR) är det viktigt att investera i professionella dockor av hög kvalitet. En viktig egenskap att leta efter är en öppning mellan näsa och mun på dockorna för att säkerställa korrekt träning. Dockorna ska även kunna ge feedback på bröstkompressioner. Tydliga anatomiska riktmärken på HLR-dockan är bra för att övningen ska bli så realistisk som möjligt. Att sätta fast elektroder på en liten uppblåsbar docka går ej att göra på ett bra sätt. 

Efter övningen ska dockorna går att göra rent på ett bra sätt. På hjärt-lungräddning.se hittar du ett brett utbud av HLR-dockor till förmånliga priser, med utmärkt service som en bonus.

Vi avråder från att använda små uppblåsbara dockor eller improviserade alternativ såsom kuddar, vilket vissa utbildare kan föreslå. Att investera i en pålitlig HLR-docka är en långsiktig lösning då de är hållbara och reservdelar finns tillgängliga om något skulle behöva ersättas.

För övningar med hjärtstartare rekommenderar vi Prestan Ultra Trainer, som är en prisvärd och effektiv övningshjärtstartare. Att ha tillgång till övningsmaterial för såromläggningar, användning av tourniquet och sårpackning är också värdefullt för att träna och förbereda sig på olika scenarier. Alla dessa övningsmaterial hittar du hos Hjärt-lungräddning.se.

Hjärt-lungräddning.se erbjuder både kostnadseffektiva och mer avancerade alternativ för din verksamhet. Att välja rätt HLR-utrustning är avgörande för att säkerställa effektiv träning och beredskap. Investera i rätt verktyg för att lära er att agera snabbt och korrekt vid en nödsituation.

Varukorg